• Fiscale en juridische dienstverlening gericht op uw specifieke situatie
  • Van belastingadviezen tot reorganisaties
  • Fiscale en juridische adviezen waar naar u kunt handelen
  • Arbeidsconflicten, belastingadviezen, arbeidsovereenkomsten, relatiebedingingen en meer

Fiscale- en juridische dienstverlening


  • Fiscaal en juridisch advies op maat

  • Jouw opbrengsten en kosten duidelijk in kaart gebracht

  • Geschikt voor MKB/ZZP

Geschikt voor:

MKB & ZZP


Neem contact op

Terug

De dienst

Al meer dan 30 jaar ondersteunen wij ondernemers en ZZP’ers op fiscaal en juridisch gebied. Dankzij ons brede dienstpakket hebben wij voor elke juridische of fiscale kwestie een oplossing. Wij hebben alle kennis in huis om u als ondernemer de mogelijkheid te bieden zoveel mogelijk zaken uit handen te nemen.

Welke fiscale en juridische vraagstukken behandelen wij bij Valkenpoort?
Dit zijn er een heleboel. Van een ontslagprocedure tot het opstellen van concurrentiebedingingen en van medezeggenschapskwesties tot arbeidsconflicten. Ook worden wij ingeschakeld om belastingadvies te geven en begeleiden wij grote ondernemingen regelmatig bij de aanloop naar een arbitragezaak. Risicovolle transacties en aansprakelijkheid zijn ook twee zaken waar we vaak mee te maken krijgen.

De fiscale en juridische experts van Valkenpoort zijn een verlengstuk van uw organisatie. Door middel van persoonlijk advies, een evaluatie op basis van uw specifieke situatie bieden wij toegevoegde waarde waarop u kunt bouwen.

Bij Valkenpoort staan onze persoonlijke benadering en professionele werkwijze centraal. Uw belangrijke fiscale en juridische zaken zijn ook onze belangrijke fiscale zaken.


Neem contact op

De dienst

Valkenpoort is een juridische partner met verstand van zaken. Wij zijn blijven continu op de hoogte van belangrijke veranderingen omtrent wet- en regelgeving. In Nederland verandert de wet- en regelgeving voortdurend. Wij zien het als onze taak u daarvan op de hoogte te houden. Heeft een verandering direct of indirect invloed op u of uw bedrijf? Dan houden wij daar vanzelfsprekend rekening mee.

Dankzij onze vooruitziende blik en krachtige prognoses, zijn we in staat om u te ontzorgen op het juridische en fiscale vlak. Valkenpoort is uw fiscaal adviseur in Rotterdam. Wij werken voor grote internationale ondernemingen en voor ZZP’ers. Grote en kleine bedrijven zijn bij Valkenpoort aan het juiste adres. Hét accountantskantoor in Rotterdam.

Bent u benieuwd wat Valkenpoort voor u kan betekenen op juridisch of fiscaal gebied of heeft u een vraagstuk waar u niet uitkomt? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.


Neem contact op


Image

Marnix
Overwater

Bel: 06 12 34 56 7

Neem contact op


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Persoonlijk contact
  • Eenvoudig benaderbaar
  • Betrouwbaar en transparant