• Juridisch advies dat aansluit op uw specifieke situatie
  • Alle benodigde juridische kennis in huis om u als ondernemer of ZZP’er te ondersteunen
  • Onafhankelijk juridisch advies voor u als ondernemer of ZZP’er
  • Juridische ondersteuning vanuit een fiscale hoek

Juridische adviezen


  • Juridisch advies op maat

  • Onafhankelijk juridisch advies voor u als ondernemer of ZZP’er

  • Geschikt voor MKB/ZZP

Geschikt voor:

MKB & ZZP


Neem contact op

Image

De dienst

Twijfelt u aan een beslissing, wilt u de handelsnaam van uw bedrijf beschermen, staat u op het punt om uw bedrijf te verkopen of speelt er een andere juridische kwestie? Wij snappen volledig dat u tegen vragen aanloopt op juridisch gebied. Juridische zaken zijn niet altijd eenvoudig in te schatten of op te lossen. Een verkeerde beslissing of een laconieke houding tegenover juridische vraagstukken kan tot grote gevolgen leiden.

Daarnaast begrijpen wij al te goed dat u als ondernemer of ZZP’er liever bezig bent met de zaken die er voor u echt toe doen: de bedrijfsvoering. De bedrijfsdoelen realiseren, zorgen dat de zaak blijft draaien zonder uren bezig te zijn met een juridische kwestie waar u onverhoopt toch niet uitkomt.

U bent niet de enige. Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemers pas echt optimaal kunnen functioneren als zij zich volledig kunnen focussen op hun onderneming. Wij denken met u mee.


Heeft u juridisch advies nodig in de regio Rotterdam? Dan kunt u altijd terecht bij Valkenpoort. De juridische vraagstukken die wij behandelen zijn uiteenlopend. Van het opstellen van concurrentiebedingingen tot een ontslagprocedure en van arbeidsconflicten tot medezeggenschapskwesties.

Daarnaast begeleiden wij grote ondernemingen regelmatig bij de aanloop naar een arbitragezaak. Aansprakelijkheid en risicovolle transacties zijn ook juridische zaken waar we vaak mee te maken krijgen. Valkenpoort geeft juridisch advies specifiek voor uw situatie, geen situatie te ingewikkeld voor Valkenpoort.

Wij zijn met recht een juridische partner met verstand van zaken. Bij Valkenpoort blijven we continu op de hoogte van belangrijke veranderingen omtrent wet- en regelgeving. Wij zien het als onze taak u daarvan op de hoogte te houden. In Nederland verandert de wet- en regelgeving namelijk regelmatig. Heeft een verandering direct of indirect invloed op u of uw bedrijf? Wij brengen u vanzelfsprekend op de hoogte middels juridisch advies op maat.

Valkenpoort werkt samen met een vaste notaris. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

Heeft u een juridisch vraagstuk waar u niet uitkomt of bent u benieuwd wat Valkenpoort voor u kan betekenen op juridisch gebied? Laat ons eens geheel vrijblijvend meedenken! Wij helpen u graag, neem contact met ons op.Image

Marnix
Overwater

Bel: 0180 - 82 02 94

Neem contact op


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Persoonlijk contact
  • Eenvoudig benaderbaar
  • Betrouwbaar en transparant