• Alle benodigde kennis om u te ondersteunen bij de onderhandelingen
  • Onafhankelijk fiscaal en juridisch advies bij een bedrijfsovername
  • Een goede voorbereiding is het halve werk, ook bij een bedrijfsovername
  • Juridische ondersteuning vanuit een fiscale hoek

Juridisch advies bij bedrijfsovernames


  • Bedrijfsovernames

  • Onafhankelijk fiscaal en juridisch advies bij een bedrijfsovername

  • Geschikt voor MKB

Geschikt voor:

MKB


Neem contact op

Image

Juridisch advies nodig bij een bedrijfsovername?

Kunt u juridisch advies bij een bedrijfsovername gebruiken? Bent u van plan om een bedrijf over te nemen? Dan wilt u niet te veel betalen.

Loopt u rond met het idee om uw bedrijf te verkopen? Ook dan wilt u niet voor financiële of juridische verrassingen komen te staan!

Een bedrijfsovername is een serieuze zaak. Er komt een hoop bij kijken, de grootte en de waarde van het bedrijf bepalen, het klantenbestand evalueren, een inventarisatie maken van de financiën, en hoe zit het met het personeel? Elk bedrijf vraagt om een andere, persoonlijke aanpak. Elk bedrijf is immers uniek.

Een goede voorbereiding is essentieel. Alleen al de inventarisatie van de financiën vereist deskundigheid. Omdat het verkopen of kopen van een bedrijf een serieuze zaak is, bent u gebaat bij onafhankelijk juridisch advies van deskundigen op het gebied van bedrijfsovername. Zodat u er zeker van bent dat het proces goed verloopt.


Waarom juridisch advies als dienstverlening bij Valkenpoort?

Waarom zou u voor Valkenpoort kiezen voor juridisch advies bij bedrijfsovernames? We leggen het u graag uit!

Al meer dan 30 jaar verzorgen wij juridische en fiscale dienstverlening voor het MKB en ZZP’ers. De fiscale en juridische experts van Valkenpoort zijn een verlengstuk van uw organisatie. Wij zorgen ervoor dat het overnameproces in zijn geheel goed verloopt. Vanaf de eerste stap, de oriëntatie, tot aan de handtekening bij de notaris.

Door middel van persoonlijk advies bieden wij toegevoegde waarde waarop u kunt bouwen.

Een succesvolle overname van een bedrijf is cruciaal, een succesvolle voortzetting van een bedrijf nog crucialer. Dankzij onze vooruitziende blik en krachtige prognoses, zijn we in staat om u te ontzorgen op het juridische en fiscale vlak. Valkenpoort is uw partner als het gaat om bedrijfsovernames.

Wij werken voor grote internationale ondernemingen en voor ZZP’ers. Grote en kleine bedrijven zijn bij Valkenpoort aan het juiste adres. Hét accountantskantoor in Rotterdam.

Bent u benieuwd wat het juridisch advies van Valkenpoort voor u kan betekenen bij een bedrijfsovername? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag eens geheel vrijblijvend met u mee.  Image

Marnix
Overwater

Bel: 0180 - 82 02 94

Neem contact op


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Persoonlijk contact
  • Eenvoudig benaderbaar
  • Betrouwbaar en transparant