Valkenpoort ondersteunt het MKB en ZZP’ers al meer dan 30 jaar op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Geen situatie te ingewikkeld!

Lees meer

 
 
 

Hoe het begon

Valkenpoort in Barendrecht is opgericht in 1986 en is van oudsher een fiscaal-juridisch adviesbureau. Van het begin af aan hebben wij ons constant gefocust op nieuwe ontwikkelingen in de automatisering. Door middel van onze persoonlijke en professionele aanpak hebben wij door de jaren heen ons dienstenpakket voor het MKB en ZZP’ers uitgebreid om hen op financieel, administratief, fiscaal en juridisch gebied te ontzorgen tegen een aanvaardbare prijsstelling.

Bij Valkenpoort in Barendrecht kunt u als ondernemer onder andere terecht voor uw administratie, salarisverwerking en belastingaangiftes (ook de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting!).

Alles onder een dak. Zo verzorgen wij ook rapportages en prognoses op basis van uw financiële bedrijfsgegevens en begeleiden we uw financieringsaanvraag d.m.v. crowd funding. Nieuwe klanten profiteren bovendien van onze gratis overstapservice.

Geen situatie te ingewikkeld voor Valkenpoort, hét administratiekantoor in Rotterdam.  • Persoonlijk contact

  • Eenvoudig benaderbaar

  • Betrouwbaar en transparant


Bent u benieuwd wat Valkenpoort voor u of uw
bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust
contact met ons op. Wij denken graag met u
mee! Valkenpoort, uw belastingadviseur in
Rotterdam.

Contact opnemen


Visie

U als ondernemer functioneert optimaal als u zich volledig kan focussen op uw onderneming. Door een breed pakket van diensten biedt Valkenpoort u als ondernemer de mogelijkheid om zoveel mogelijk zaken uit handen te geven.

Onze werkwijze typeert zich door een persoonlijke benadering en professioneel advies. Laagdrempelig en slagvaardig. Wij hebben alle benodigde fiscaal-juridische kennis in huis. Onze klanten in allerlei bedrijfstakken, in grootte variërend van ZZP’ers tot de grotere MKB-bedrijven, kunnen al meer dan 30 jaar op ons rekenen.

Centraal bij Valkenpoort staat de transparante communicatie, wij weten dat u niet van verrassingen houdt op financieel en juridisch gebied. Wij houden u vanzelfsprekend altijd op de hoogte.

Ook blijven wij altijd op de hoogte van de laatste regelgeving. Wij zien het als onze taak om u ook daarvan op de hoogte te brengen, veranderen er wetten of regels en heeft dat invloed op u of uw bedrijf? Dan houden wij daar rekening mee.

Team


Image
Marnix Overwater
Directie, algemene zaken, interim management

Image
Bert Randag
Directie, fiscale en juridische advisering, jaarrekeningpraktijk en aangiftepraktijk


 
Image
Vanessa Handana
Jaarrekeningenpraktijk, maand en kwartaalrapportages, aangiftepraktijk

Image
Miranda van Weijen
administratieconsulente, aangiftepraktijk
 
 

In een oogopslag helder hoe u ervoorstaat

Artikel: In één oogopslag helder hoe u er voor staat.

Bij Valkenpoort denken we met u mee: voor een van onze grote opdrachtgevers een applicatie gebouwd waarmee voor 5 BV’s maandelijks een rapportage gemaakt wordt die op 2 A4’tjes inzicht geeft in de Winst- en Verliesrekening. Daarmee wordt in één oogopslag helder hoe het bedrijf ervoor staat, wat de trends zijn en waar extra aandacht nodig is.
Lees meer >