• Jouw jaarrekening op orde dankzij onze moderne administratieve oplossingen
  • Een heldere prognose op basis van jouw jaarrekening
  • Jouw opbrengsten en kosten duidelijk in kaart gebracht
  • Een jaarrekening die aan de eisen van de wet voldoet

Opstellen jaarrekening (ZZP)


  • Jaarrekening opstellen

  • Jouw opbrengsten en kosten duidelijk in kaart gebracht

  • Geschikt voor ZZP

Geschikt voor:

ZZP


Neem contact op

Image

Het opstellen van jaarrekeningen voor ZZP’ers

Het opstellen van een jaarrekeningen is als ZZP’er noodzakelijk. Ondernemers en veel ZZP’ers zijn ieder jaar dan ook verplicht om een correcte jaarrekening op te stellen. Ook al is het in jouw specifieke situatie niet verplicht, een foutloze jaarrekening geeft ook inzicht in jouw financiële situatie.

Middels een rapportgenerator verzorgen wij al meer dan 30 jaar de jaarrekeningen van ZZP’ers en verschillende ondernemers. Onze rapportgenerator zorgt ervoor dat jouw jaarrekening voldoet aan alle eisen die de wet stelt aan een jaarrekening.

Bij Valkenpoort staat persoonlijk contact centraal, wij nemen jouw jaarrekening samen met je door, zodat je altijd duidelijk voor ogen hebt hoe je er financieel voor staat. Dit wordt door veel ZZP’ers gezien als het grootste voordeel van een jaarrekening die up-to date is.

✓ Opbrengsten en kosten duidelijk in kaart gebracht
✓ De jaarrekening ZZP wordt samen doorgenomen
✓ De jaarrekeningen voor ZZP’ers voldoen aan de eisen van de wet


Hulp bij jaarrekeningen voor ZZP’ers

Valkenpoort ontzorgt ondernemers en ZZP’ers graag op financieel gebied en ondersteunt meerdere ondernemers en ZZP’ers bij het opstellen van een kloppende jaarrekening. Ons team bestaande uit een fiscaal jurist, financieel planner, administratieconsulenten, bedrijfsjuristen en pensioen- en assurantieadviseurs ontzorgt jou graag op fiscaal en juridisch vlak.

Twijfel je aan de opbrengsten en kosten van vorig jaar, wil je zeker weten dat je niets over het hoofd ziet of kost het samenstellen van jouw jaarrekening je gewoon (te) veel tijd? Dan ben je echt niet de enige. Wij zijn er heilig van overtuigd dat ondernemers en ZZP’ers optimaal kunnen functioneren wanneer zij zich kunnen focussen op hun eigen werk. Geheel begrijpelijk dat het opstellen van een jaarrekening als ZZP’er je teveel tijd kost! Je moet rekening houden met een heleboel factoren.  Naast ZZP’ers helpen wij ook bij het opstellen van jaarrekeningen voor MKB.  

Wij zijn gevestigd in Barendrecht. Wij helpen veel ZZP’ers en ondernemers met het opstellen van jaarrekeningen in Barendrecht maar ook in de omgeving hiervan. Valkenpoort is ZZP’ers en ondernemers vanuit meerdere locaties in regio Rotterdam van dienst.

Wil je meer weten over het opstellen van een jaarrekening als ZZP’er of heb je een specifieke vraag over jouw jaarrekening? Laat ons eens geheel vrijblijvend meedenken! Wij helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.
Image

Marnix
Overwater

Bel: 0180 - 82 02 94

Neem contact op


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Persoonlijk contact
  • Eenvoudig benaderbaar
  • Betrouwbaar en transparant